Specialist in Verandermanagement bij Mirante
Teamontwikkeling, Transitie, Motivatie en Persoonlijke Groei

Waar sta je als team? Ben je een zelfsturend team? Zelfwerkend team? Zelfstandig team? Of vooral een Zelfingenomen team? Wil jij je teamresultaat verbeteren en effectiever samenwerken?

Het ontwikkelen van je team gaat niet vanzelf; het vereist gerichte actie. Met je team de boot óp gaan, is de perfecte stap om te werken aan een beter team. Bestaande patronen, kwaliteiten en valkuilen worden snel zichtbaar. In het doen wordt het werkelijke team én de samenwerking zichtbaar. Je kunt jezelf niet verbergen op de boot en de resultaten van de samenwerking zijn glashelder. Dat geeft een frisse kijk op jezelf, je team en de samenwerking en daarmee een unieke mogelijkheid om te ontwikkelen.

Het vergroten van effectiviteit van mensen, teams en daarmee organisaties is de specialiteit van Paul Koster. Hij werkt vanuit de aanwezige kwaliteiten en talenten. Je kunt nu eenmaal uit een appel geen perenboom laten groeien. Een ander perspectief geeft een andere blik op de realiteit. Een zeilervaring is zo’n ander perspectief met een andere kijk op team en teamleden.

Een effectieve zeilervaring begint met een intake om te weten waar jullie staan en wat de leerdoelen zijn. De zeilervaring is leren door te doen en geeft alle ruimte voor reflectie. De zeilervaring wordt altijd terugvertaald naar de praktijk: wat gaan we vanaf morgen anders en beter doen? Een theoretisch model helpt om inhoud en structuur te geven aan die verandering. Wil je dat vooraf om te oefenen op de boot? Of liever achteraf voor een beter begrip? Misschien wel tijdens de zeilervaring in de prachtige kajuit van De Grote Jager. Daar maken we tijdens de intake concrete afspraken over.

Werkervaring

Afgestudeerd econoom (UvA)
15 jaar ervaring in bedrijfsleven als o.a. manager en projectleider
Bestuursfuncties in onderwijs, cultuur en sport
10 jaar ervaring als trainer /coach/ consultant:

  • Teamcoaching en persoonlijke coaching
  • Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap
  • Teamdynamiek en teambuilding
  • Motivatie en Engagement
  • Praktische communicatievaardigheden
  • Assessments: Insights, DISC, effectiviteit, team performance

 

 

Lees meer: Mirante