Project omschrijving

SAIL Amsterdam Avond arrangement

Deze 10e editie van SAIL Amsterdam belooft een fantastisch spektakel te worden. Een indrukwekkende vloot van Tall Ships komt naar Amsterdam en ligt ruim 4 dagen afgemeerd in de Oranjehaven (IJ-haven). De schepen zijn te bewonderen vanaf de kade en vanaf het water. Niet alleen de Tall Ships zijn het bewonderen waard, ook de vele zeilschepen, sloepen, motorboten en bezoekers op de kade zijn fantastisch om naar te kijken en vormen zo samen een bruisend en verbindend evenement.

Elke dag wordt afgesloten met een indrukwekkende lichtshow. Ons avond arrangement biedt je daarmee een programma vol entertainment en spektakel voor jouw gezelschap. Tijdens het bezoek aan SAIL én de IJhaven wordt je voorzien van allerlei hapjes en drankjes én een uitgebreid walking dinner. Inschepen en ontschepen is in Zaandam, dus weg van de drukke binnenstad van Amsterdam.

Tijdens de vaartocht door de IJhaven vaar je, samen met een bont gezelschap van schepen, vlak langs de windjammers en andere traditionele zeilschepen die in de IJhaven afgemeerd liggen. Je hebt alle tijd om ze van dichtbij te bekijken. De schipper vaart onze lemsteraak vol plezier en vakmanschap door de menigte heen. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten!

Beschikbaarheid

  • Woensdag 12 augustus 2020

  • Donderdag 13 augustus 2020

  • Vrijdag 14 augustus 2020

  • Zaterdag 15 augustus 2020

Programma SAIL Amsterdam Avond arrangement

Tijd
19:00 Jullie komen aan in Zaandam en parkeren (desgewenst) de auto’s.
19:15 De bemanning heet jullie welkom aan boord en ontvangt jullie met een welkomstdrankje en een amuse. De schipper houdt zijn welkomstpraatje. Wanneer iedereen aan boord is, wordt er koers gezet richting IJhaven. Onderweg serveren we een walking dinner.
20:45 Wij varen de IJhaven in ook wel “Oranje Oceaan” genoemd. Er wordt een rondje gevaren door de haven waar de Tall Ships afgemeerd liggen. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. 
22:30 We gaan voor anker voor het afsluitende feest op het water met schepen vanuit de hele wereld en een spectaculaire lichtshow. 
00:00 Einde van jouw SAIL avond, we zijn weer terug in Zaandam.

Prijs Sail Amsterdam Avond arrangement

Arrangementsprijs per persoon € 289,-

Je kunt dit Sail arrangement alleen boeken voor de volledige bezetting van het schip. Voor de luxe lemsteraak Grote Jager is dat 24 personen.

Andere groepsgrootte?  Geen probleem. Rederij Belle beschikt over 4 prachtige salonboten en een stoomschip waar je uit kunt kiezen. Bekijk de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail. Inclusief catering, een bijdrage aan het evenement en gebaseerd op een maximale bezetting per schip.

Vraag meteen een offerte aan:

Aftellen tot Sail!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec