Project omschrijving

SAIL Amsterdam 2020 middag arrangement

Deze 10e editie van SAIL Amsterdam belooft een fantastisch spektakel te worden. Een indrukwekkende vloot van Tall Ships komt naar Amsterdam en ligt ruim 4 dagen afgemeerd in de Oranjehaven (IJ-haven). De schepen zijn te bewonderen vanaf de kade en vanaf het water. Niet alleen de Tall Ships zijn het bewonderen waard, ook de vele zeilschepen, sloepen, motorboten en bezoekers op de kade zijn fantastisch om naar te kijken en vormen zo samen een bruisend en verbindend evenement.

Ons middag arrangement biedt je een middag vol entertainment voor jouw gezelschap. Tijdens het bezoek aan SAIL én de IJhaven wordt je voorzien van allerlei hapjes en drankjes én een uitgebreid lunchbuffet. Inschepen en ontschepen is in Zaandam, dus weg van de drukke binnenstad van Amsterdam.

Tijdens de vaartocht door de IJhaven vaar je, samen met een bont gezelschap van schepen, vlak langs de windjammers en andere traditionele zeilschepen die in de IJhaven afgemeerd liggen. Je hebt alle tijd om ze van dichtbij te bekijken. De schipper vaart onze lemsteraak vol plezier en vakmanschap door de menigte heen. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten!

Beschikbaarheid

  • Woensdag 12 augustus 2020

  • Donderdag 13 augustus 2020

  • Vrijdag 14 augustus 2020

  • Zaterdag 15 augustus 2020

  • Zondag 16 augustus 2020

Programma SAIL Amsterdam Middag arrangement

Tijd
12:00 Jullie komen aan in Zaandam en parkeren (desgewenst) de auto’s.
12:15 De bemanning heet jullie welkom aan boord, de koffie en thee staat klaar. De schipper houdt zijn welkomstpraatje. Wanneer iedereen aan boord is, wordt er koers gezet richting IJhaven. Indien mogelijk wordt er (deels) gezeild richting Amsterdam. De gehele vaartocht worden jullie goed verzorgd door onze hostesses aan boord en voorzien van onbeperkt drankjes. Rond 13:00 uur wordt er een amuse geserveerd.
13:30 Wij varen de IJhaven in ook wel “Oranje Oceaan” genoemd. Er wordt een rondje gevaren door de haven waar de Tall Ships afgemeerd liggen. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. U geniet ondertussen van een heerlijke aan boord.
16:00 Het schip zet weer langzaam koers richting Zaandam
17:00 Einde van jouw SAIL programma

Prijs Sail Amsterdam Middag arrangement

Arrangementsprijs per persoon € 265,-

Je kunt dit Sail arrangement alleen boeken voor de volledige bezetting van het schip.

Voor de luxe lemsteraak Grote Jager is dat 24 personen.

Andere groepsgrootte?  Geen probleem. Rederij Belle beschikt over 4 prachtige salonboten en een stoomschip waar je uit kunt kiezen. Bekijk de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail. Inclusief catering, een bijdrage aan het evenement en gebaseerd op een maximale bezetting per schip.

Vraag meteen een offerte aan:

Aftellen tot Sail!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec