Project omschrijving

SAIL Farewell Parade Arrangement

Deze 10e editie van SAIL Amsterdam belooft een fantastisch spektakel te worden. Een indrukwekkende vloot van Tall Ships komt naar Amsterdam en ligt ruim 4 dagen afgemeerd in de Oranjehaven (IJ-haven). De schepen zijn dan te bewonderen vanaf de kade en vanaf het water. De vijfde dag, zondag 16 augustus, gooien de Tall Ships hun trossen los en varen ze één voor één terug naar IJmuiden en de zee. Dat doen ze natuurlijk niet alleen; ze worden daarbij begeleid door honderden of misschien wel duizenden grote en kleine schepen. Zo krijgen ze een waardig farewell voordat ze de zeilen weer hijsen.

Samen sluiten we zo het fantastische spektakel dat SAIL elke keer weer is af.

Het SAIL Farewell Parade arrangement is een dagvullend programma waarin je samen met een bont gezelschap van schepen, de windjammers weer begeleidt terug naar IJmuiden. Je hebt alle tijd om ze van dichtbij te bekijken. Onderweg genieten jullie van heerlijk eten en drinken en een hoop gezelligheid.

Beschikbaarheid

  • Zondag 16 augustus 2020

Programma SAIL Farewell Parade

Tijd
13:00 Jullie komen aan in Zaandam en parkeren (desgewenst) de auto’s.
13:15 De bemanning heet jullie welkom aan boord en ontvangt jullie met een welkomstdrankje en een amuse. De schipper houdt zijn welkomstpraatje. Wanneer iedereen aan boord is, wordt er koers gezet richting IJhaven. Onderweg serveren we een uitgebreide lunch.
14:00 Aangekomen bij de IJhaven ook wel “Oranje Oceaan” genoemd wachten we tot de Tall Ships één voor één door de brug komen. Wanneer de Tall Ships door de brug zijn, vertrekken zij in een parade richting IJmuiden. Tezamen met de duizenden mensen op de kade en de honderden bootjes op het water zwaaien we de schepen vaarwel. Een geweldige ervaring.
17:00 We zetten weer langzaam koers richting Zaandam. 
18:00 Einde van een fantastische dag op het water.

Prijs Sail Farewell Parade arrangement

Arrangementsprijs per persoon € 265,-

Je kunt dit Sail arrangement alleen boeken voor de volledige bezetting van het schip. Voor de luxe lemsteraak Grote Jager is dat 24 personen.

Andere groepsgrootte?  Geen probleem. Rederij Belle beschikt over 4 prachtige salonboten en een stoomschip waar je uit kunt kiezen. Bekijk de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail. Inclusief catering, een bijdrage aan het evenement en gebaseerd op een maximale bezetting per schip.

Vraag meteen een offerte aan:

Aftellen tot Sail!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec