Project omschrijving

Early Bird Breakfast Boat

Wil je wél varen maar liever de aller drukste momenten van SAIL vermijden en in alle rust van de tall ships genieten? Overweeg dan ons ontbijt arrangement op de Grote Jager. Inschepen in Zaandam, dus auto voor de deur. Voordat de hectiek losbarst heb jij al een rondje IJhaven gevaren met een croissantje en heerlijke kop koffie in de hand. Klinkt goed toch? Je zit zo first row en jouw gasten ook.

Omdat het nog rustig is vaar je vlak langs de windjammers en andere traditionele zeilschepen die in de IJhaven afgemeerd liggen. Je hebt alle tijd om ze van dichtbij te bekijken. Bij terugkomst in Zaandam heb je nog een hele dag voor je en al een minivakantie achter de rug!

Beschikbaarheid

  • Woensdag 12 augustus 2020

  • Donderdag 13 augustus 2020

  • Vrijdag 14 augustus 2020

  • Zaterdag 15 augustus 2020

  • Zondag 16 augustus 2020

Programma SAIL Amsterdam Ontbijt arrangement

Tijd
08:00 Jullie komen aan in Zaandam en parkeren (desgewenst) de auto’s.
08:15 De bemanning heet jullie welkom aan boord, de koffie en thee staat klaar. De schipper houdt zijn welkomstpraatje. Wanneer iedereen aan boord is, wordt er koers gezet richting IJhaven.
08:45 Wij varen de IJhaven in ook wel “Oranje Oceaan” genoemd. Er wordt een rondje gevaren door de haven waar de Tall Ships afgemeerd liggen. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. U geniet van een heerlijk ontbijt aan boord.
10:00 Het schip zet weer langzaam koers richting Zaandam
11:00 Einde van jouw SAIL programma

Prijs Sail Amsterdam Ontbijt arrangement

Arrangementsprijs per persoon € 99,-

Je kunt dit Sail arrangement alleen boeken voor de volledige bezetting van het schip.

Luxe lemsteraak Grote Jager 24 personen.

Andere groepsgrootte?  Geen probleem. Rederij Belle beschikt over 4 prachtige salonboten en een stoomschip waar je uit kunt kiezen. Bekijk de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail. Inclusief catering, een bijdrage aan het evenement en gebaseerd op een maximale bezetting per schip.

Vraag meteen een offerte aan:

Aftellen tot Sail!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec