Catering-mogelijkheden

Bubbels aan boord

Vind hier ideeën voor een feestelijke ontvangst aan boord, een voedzame lunch of een uitgebreid borrelgarnituur. Ook kan je  aan boord van onze zeilschepen uitstekend dineren in een sfeervolle en unieke omgeving! Vind je u in deze lijst niet wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij leveren catering geheel op maat.

Prijzen zijn per persoon en exclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Koffie/thee met:
Mini Muffins en brownies – € 4,95

Petit Fours – € 5,95

Huisgemaakt appelgebak – € 5,75
Citroen-cheesecake – € 5,75
Carrotcake – € 5,75

Koffie etagère:
Assortiment ( 2 pp) van huisgemaakte zoetigheden: Mini muffins, kokosmakroon, Madeleine, chocoladekoek en dadelkoek – € 6,50

Lunch mini’s: assortiment (5 pp) van harde en zachte mini broodjes, mini sandwiches, mini wraps en bruschetta’s belegd met diverse luxe vleeswaren, kazen en salades: € 15,00

  • Rundercarpaccio, pesto, pijnboompitjes en verse Parmezaanse kaas
  • Huisgemaakte zalmsalade met 3 kleuren paprika
  • Vitello Tonnato, tonijnsalade met kalfsvlees
  • Rosbief met truffelmayonaise
  • Truffel-eiersalade
  • Kip met avocado
  • Oude kaas met truffelmayonaise
  • Caprese, buffelmozzarella met tomaat en pesto

Hollandse lunch: € 17,50

  • Mix van harde broodjes met divers Hollands beleg zoals rosbief, jonge kaas, eiersalade, boerenham met bijpassende garnering
  • Mais oerbroodsandwich met divers Hollands beleg zoals rosbief, jonge kaas, eiersalade, boerenham met bijpassende garnering
  • Donkerbruine oerbroodsandwich met divers Hollands beleg zoals rosbief, jonge kaas, eiersalade, boerenham met bijpassende garnering
  • Groene salade met gepofte tomaat, komkommer en huisgemaakte croutons

Uitgebreide lunch: € 21,00

  • Assortiment van harde en zachte open belegde mini broodje ( 2 halve pp) met luxe beleg zoals rundercarpaccio met pesto, vitello tonnato, pittige kipsalade, tonijnsalade, fricandeau en caprese
  • Italiaans 2 kleuren brood met luxe beleg zoals rosbief met truffelmayonaise, truffel-eiersalade, oude kaas tapenade, gezond en gerookte zalm
  • Groene salade met kip, bacon, ei, diverse groenten, Parmezaanse kaas en dressing
  • Breekbrood met kruidenboter en hummus
  • Verse fruitsalade

Lunch buffet Belle: € 29,50

Koud

  • Vitello Tonnato, kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise
  • Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
  • Pastasalade van tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
  • Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
  • Stokbrood en ciabatta’s met kruidenboter en tapenade

Warm

  • Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
  • Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
  • Aubergine-tomatenschotel, gegratineerd met kaas
  • Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
  • Gebakken aardappeltjes uit de oven

Soepen: € 5,00 p/p

  • Italiaanse tomatensoep (V)
  • Groentesoep (V)
  • Truffelsoep
  • Courgettesoep (V)
  • Aspergesoep (zomer)
  • Pompoensoep (V)
  • Inclusief stokbrood en kruidenboter

€ 23,50

  • Hard mini broodje oude kaas met paprika en honing mosterddressing
  • Eénhaps wrap rundercarpaccio met truffelmayonaise en verse Parmezaanse kaas
  • Eénhaps wrap kip met pesto
  • Mini sandwich met gerookte zalm, roomkaas en komkommer
  • Bruschetta Italiano, tomatensalsa, rode ui en kappertjes
  • Tartelette Caprese, buffelmozzarella met tomaat en pesto (warm)
  • Scones, clotted cream en jam
  • Assortiment macarons
  • Mini muffin
  • Mini brownie
  • Mini bosvruchten taartje
  • Chocolade truffels

Borrelgarnituur (p.p.): € 4,50

  • Belegen kaas
  • Gemengde noten
  • Chips van vergeten groenten

Tapas Borrelplateau, 45 stuks: € 69,00

  • Blini met mozzarella en serranoham
  • Lolly éénhaps wrap huisgemaakte tonijnsalade
  • Pittig gehaktballetje (koud)
  • Spiesje groene olijven
  • Amuseglaasje gamba met antiboise

Luxe plateau Mondriaan, 45 stuks: € 79,50

  • Eetbare amuselepel met carpaccio, pesto en Parmezaanse kaas
  • Blini met gerookte zalm, citrus en kaviaar
  • Huisgemaakte hummus met radijs en krokantje
  • Knapperige canapé met verse tonijn en wasabi
  • Eénhaps wrap pittige kip met sriracha

Luxe plateau Vermeer, 45 stuks: € 79,50

  • Brioche met serranoham en eendenlever
  • Eetbare schelp met Noorse garnalen en saffraan
  • Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
  • Naanbrood met brie, mint en aardbei
  • Eénhapswrap tonijnsalade met 3 kleuren paprika en kappertjes

Italiaans buffet: € 28,50

Koud

  • Rundercarpaccio salade, rucola, pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas
  • Salade Caprese, buffelmozzarella, tomaat, basilicum en pesto
  • Raviolisalade met geitenkaas, walnoten, aceto balsamico en rucola
  • Vitello tonnato, huisgemaakte tonijnsalade met kalfsvlees
  • Stokbrood, pesto aioli en kruidenboter

Warm

  • Traditionele Lasagne
  • Tricolore pasta met gegrilde groenten en een romige saus van spinazie
  • Gegrilde zalm met een saus van schaal- en schelpdieren

Royal Buffet: € 28,50

Koud

  • Salade met gerookte kip, avocado, komkommer en cherrytomaat
  • Pastasalade met gerookte zalm snippers, radijs, rode biet en crème fraîche
  • Salade met geroosterde pompoen, zonnebloempitjes en gedroogde abrikozen
  • Aziatische salade met biefstukreepjes, taugé en paksoi
  • Stokbrood met kruidenboter

Warm

  • Paella met groenten, kip en zeevruchten (ook vegetarisch of zonder vis verkrijgbaar)
  • Gebakken kabeljauw met een salsa van tomaat, rode ui en kappertjes
  • Ravioli met champignons en een romige truffelsaus
  • Roseval aardappeltjes uit de oven met haricots verts

Frans Mediterraans buffet: € 28,50

Koud

  • Tonijnsalade met haricots verts, rode ui, olijven, aardappelen en ei
  • Mediterraanse salade met zongedroogde tomaat, pijnboompitjes, olijven en brie
  • Ceasarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
  • Pastasalade van tricolore pasta met gemarineerde kip, pesto en gegrilde groenten
  • Stokbrood en kruidenboter

Warm

  • Provençaalse kip met courgette en tomaatjes
  • Stoofpotje met vis uit het seizoen en groenten
  • Vegetarische lasagne met brie
  • Bonne femme, mix van aardappelblokjes, rode ui, champignon en dragon

 

Tapas buffet: € 28,50

Koud

  • Rolletje serranoham met mozzarella, basilicum en aceto balsamico
  • Koude tortilla van aardappel en courgette
  • Bruschetta met een tomatensalsa
  • Manchego kaas
  • Stukjes Spaanse worst en ham soorten
  • Olijven
  • Ciabatta met kruidenboter, aioli, pesto aioli en tapenade

Warm

  • Patatas Bravas bestaande uit pittige aardappeltjes uit de oven met tomatensaus
  • Spaanse gehaktballetjes in een jus van truffel
  • Polo con salsa, kip in pittige saus
  • Paddenstoelen in een knoflook olie

Halal buffet: € 28,50

Koud

  • Tabouleh salade met tomaat, komkommer en mint
  • Ceasarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
  • Turks brood, kruidenboter, hummus en baba ganoush

Warm

  • Gebakken zalm met een saus van saffraan
  • Gegrilde aubergine en courgette met een saus van tomaat
  • Gemarineerde kip met koriander en limoen
  • Aardappelgratin

Oosters buffet: € 28,50

  • Stokjes kipsaté (3 pp)
  • Satésaus
  • Witte rijst
  • Bami Goreng
  • Gebakken Oosterse groenten met chilisaus
  • Rendang
  • Kroepoek, 3 kleuren
  • Atjar
  • Gebakken uitjes
  • Stokbrood en kruidenboter

Stamppottenbuffet: € 28,50

  • Andijviestamppot
  • Stamppot Boerenkool
  • Hutspot
  • Huisgemaakte rundergehaktbal
  • Rookworst
  • Vleesjus
  • Kapucijners met spek
  • Piccalilly, zilveruitjes en mosterd

Buffet Belle: € 29,50

Koud

  • Vitello Tonnato, kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise
  • Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
  • Pastasalade van tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
  • Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
  • Stokbrood en ciabatta’s met kruidenboter en tapenade

Warm

  • Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
  • Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
  • Aubergine-tomatenschotel, gegratineerd met kaas
  • Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
  • Gebakken aardappeltjes uit de oven

Biologisch buffet: € 32,50

Koud

  • Salade met geroosterde tomaat, sperziebonen en sesamdressing
  • Groene salade met gekookte pompoenblokjes, appel en aceto balsamico
  • Biologisch brood en kruidenboter

Warm

  • Biologische kippendij met piri piri saus en 3 kleuren paprika
  • Pasta met gewokte groenten en olijven tapenade
  • Gehaktballetjes in een tomaat-auberginesaus
  • Witte rijst
  • Biologische groentemix

Bits & Bites diner, per 10 stuks € 47,50

Koud
1. Mini pita broodje met ijsbergsla, beenham en mosterdmayonaise
2. Mini pita huisgemaakte tapenade en gegrilde groente (v)
3. Mini focaccia oude kaas, pesto, zongedroogde tomaat (v)
4. Bruschetta met huisgemaakte hummus groenten krokantje (v)
5. Bruschetta brie, mint en aardbei (v)
6. Bruschetta rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
7. Mini sandwich met kip, avocado en radijs
8. Mini sandwich met gerookte zalm, komkommer en citrus
9. Italiaanse hartige muffin met mozzarella, pesto en tomaat (v)
10. Omeletje met serranoham en spinazie
11. Vitello Tonnato: bestaat uit kalfsvlees met tonijnsaus
12. Crostini met spinazie, blauwe kaas, peer en walnoot (v)
13. Frittata van paddenstoelen met truffel en bosui (v)
14. Gamba’s met een salsa van tomaat, knoflook, ui en kappertjes
15. Pittige kip met brioche en piment mayonaise
16. Steak tartaar met gebakken kwartelei en piment mayonaise
17. Gemarineerde Oosterse biefstuk gebakken in sesam

Warm
18. Seizoenssoepje (v)
19. Pittige paprikasoep (v)
20. Falafel balletjes (v) (twee per persoon)
21. Yakitori met gekleurde kroepoek (twee per persoon)
22. Oosterse gehaktballetjes met Oosterse saus en sesam (twee per persoon)
23. Kipsaté met satésaus en stokbrood (twee per persoon)

Dessert
24. Witte chocolade mousse met Bastogne crunch
25. Flan van framboos met witte chocolade vlokken
26. Brownie met walnoten en aardbei
27. Mousse van Tiramisu

* Indien u een maaltijd vullend Bits & Bites diner wenst, raden wij u aan minimaal tien bits per persoon te bestellen.

€ 29,50

Vlees/vis

  • Saté van gemarineerde kippendijen, drie per persoon
  • 100% Beefburger
  • Spies gemarineerde gamba’s

Salades

  • Caesarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
  • Tonijnsalade met vers gegrilde tonijn, olijven, rode ui, haricots verts, aardappel en ei
  • Griekse salade, tomaat, komkommer, feta en olijven

Sauzen

  • Knoflook saus
  • Cocktail saus
  • Satésaus (warm)

Bijgerechten

  • Stokbrood met pesto aioli, kruidenboter en tapenade

Het dessertbuffet bestaat uit een assortiment van huisgemaakte desserts (2 pp): € 8,90

  • Huisgemaakte brownie met walnoten
  • Witte chocolademousse met een chocoschots
  • Tiramisu
  • Mango taartje met merengue en mint
  • Hangop met limoncello
  • Bosvruchten taartje met merengue en aardbei

Het dessertbuffet wordt opgemaakt met slagroom, aardbeien, chocolaatjes en mint.

Kaasplankje: € 10,00

  • 3 verschillende soorten Franse Kazen (hard, zacht en blauw)
  • Notenbrood
  • Verse vijgen
  • Aceto balsamico
  • Walnoten

Vrije bar

Vrije bar, dagdeel (1 uur): € 12,50
Vrije bar, dagdeel (2 uur): € 20,00
Vrije bar, dagdeel (3 uur): € 22,50
Vrije bar, dagdeel (4 uur): € 25,50
Vrije bar, dagdeel (5 uur): € 30,00
Vrije bar, dagdeel (6 uur): € 32,50
Vrije bar, dagdeel (6 uur): € 35,00

Op basis van nationaal assortiment (koffie, thee, water, frisdranken, bier, huiswijnen, Jenever, Beerenburg en Schipperbitter)

Drankjes per glas
Espresso, cappuccino, koffie en thee: € 2,35
Warme chocolademelk: € 2,75
Frisdranken: € 2,50
Bier: € 2,60
Jenever, Berenburg, Schipperbitter: € 4,00
Martini, sherry en port :€ 4,75
Buitenlands gedistilleerd: € 5,50
Cognac V.S.O.P, Glenfiddich, Jack D: € 6,75

Wijnen per fles

Huiswijnen: € 24,50
Rood: Primitivo Sangiovese (Italie) 
Wit: Pinot Grigio Santomé (Veneto)
Rosé: Domaine de Montmarin (Frankrijk)

Prosecco:
Prosecco superiore Bepin de Eto: € 32,95

Champagne:
Champagne Pascal Deviliers Brut: € 59,95

Op verzoek kunnen wij speciale wijnen voor u bestellen.

Kurkengeld per fles

Wijn: € 15,00
Prosecco/methode champagne: € 20,00
Champagne: € 25,00

Huiswijnen:
Pinot Grigio Santomé (Veneto): € 24,50
Rode wijn Primitivo Salento (Italië): € 24,50
Rosé Syrah (Frankrijk): € 24,50

Prosecco:
Prosecco superiore Bepin de Eto (Italië): € 32,95

Champagne:
Champagne Pascal Deviliers brut € 59,95

Witte wijnen*:
Bouza do Rei Albariño 2014 (Rias Baixas): € 35,00
Pouilly Fuissé Chardonnay Nadine Ferrand 2014 (Bourgogne): € 45,00
Riesling Grand Cru Geisberg Domaine Kientzler 2014 (Elzas): € 55,00
Meursault 1e Cru “les Caillerets” 2014 F.+ L. Pillot (Bourgogne): € 69,00

Rosé wijnen:
Chateau Pas du Cerf (Provence): € 32,00

Rode wijnen*:
Bourgogne Pinot Noir 2013 F. + L. Pillot (Bourgogne): € 37,50
Chateau la Croix Fourney Saint Emilion Grand Cru 2012 (Bordeaux): € 42,50
Barolo DOCG Bussia 2009 Sylla Sebaste (Piemonte): € 75,00

Kurkengeld per fles:
Wijn: € 15,00
Prosecco/methode champagne: € 20,00
Champagne: € 25,00

* De jaartallen van de wijnen kunnen afwijken afhankelijk van de beschikbaarheid.

Reeds gedane bestellingen kunnen wij in aantal en samenstelling wijzigen tot uiterlijk 5 dagen vóór afvaart.

Hostess per uur € 34,50

dineren met uitzicht