Catering-mogelijkheden
Vind hier ideeën voor een feestelijke ontvangst aan boord, een voedzame lunch of een uitgebreid borrelgarnituur. Ook kan je aan boord van onze zeilschepen uitstekend dineren in een sfeervolle en unieke omgeving! Vind je u in deze lijst niet wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij leveren catering geheel op maat.
Prijzen zijn per persoon en exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
Koffie/thee met:
Mini Muffins en brownies – € 4,95
Petit Fours – € 5,95
Gepersonaliseerde Petit Fours – €6,75
Huisgemaakt appelgebak – € 5,75
Citroen-cheesecake – € 5,75
Carrotcake – € 5,75
Koffie etagère:
Assortiment ( 2 pp) van huisgemaakte zoetigheden: Mini muffins, kokosmakroon, Madeleine, chocoladekoek en dadelkoek – € 6,50
Lunch mini’s: assortiment (5 pp) van harde en zachte mini broodjes, mini sandwiches, mini wraps en bruschetta’s belegd met diverse luxe vleeswaren, kazen en salades: € 16,75
- Rundercarpaccio, pesto, pijnboompitjes en verse Parmezaanse kaas
- Huisgemaakte zalmsalade met 3 kleuren paprika
- Vitello Tonnato, tonijnsalade met kalfsvlees
- Rosbief met truffelmayonaise
- Truffel-eiersalade
- Kip met avocado
- Oude kaas met truffelmayonaise
- Caprese, buffelmozzarella met tomaat en pesto
Hollandse lunch: € 18,50
- Mix van harde broodjes met divers Hollands beleg zoals rosbief, jonge kaas, eiersalade, boerenham met bijpassende garnering
- Mais oerbroodsandwich met divers Hollands beleg zoals rosbief, jonge kaas, eiersalade, boerenham met bijpassende garnering
- Donkerbruine oerbroodsandwich met divers Hollands beleg zoals rosbief, jonge kaas, eiersalade, boerenham met bijpassende garnering
- Groene salade met gepofte tomaat, komkommer en huisgemaakte croutons
Uitgebreide lunch: € 22,50
- Assortiment van harde en zachte open belegde mini broodje ( 2 halve pp) met luxe beleg zoals rundercarpaccio met pesto, vitello tonnato, pittige kipsalade, tonijnsalade, fricandeau en caprese
- Italiaans 2 kleuren brood met luxe beleg zoals rosbief met truffelmayonaise, truffel-eiersalade, oude kaas tapenade, gezond en gerookte zalm
- Groene salade met kip, bacon, ei, diverse groenten, Parmezaanse kaas en dressing
- Breekbrood met kruidenboter en hummus
- Verse fruitsalade
Lunch buffet Belle: € 32,00
Koud
- Vitello Tonnato, kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise
- Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
- Pastasalade van tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
- Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
- Stokbrood en ciabatta’s met kruidenboter en tapenade
Warm
- Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
- Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
- Aubergine-tomatenschotel, gegratineerd met kaas
- Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
- Gebakken aardappeltjes uit de oven
Soepen: € 5,50 p/p
- Italiaanse tomatensoep (V)
- Groentesoep (V)
- Truffelsoep
- Courgettesoep (V)
- Aspergesoep (zomer)
- Pompoensoep (V)
- Inclusief stokbrood en kruidenboter
€ 24,50
- Hard mini broodje oude kaas met paprika en honing mosterddressing
- Eénhaps wrap rundercarpaccio met truffelmayonaise en verse Parmezaanse kaas
- Eénhaps wrap kip met pesto
- Mini sandwich met gerookte zalm, roomkaas en komkommer
- Bruschetta Italiano, tomatensalsa, rode ui en kappertjes
- Tartelette Caprese, buffelmozzarella met tomaat en pesto (warm)
- Scones, clotted cream en jam
- Assortiment macarons
- Mini muffin
- Mini brownie
- Mini bosvruchten taartje
- Chocolade truffels
Borrelgarnituur (p.p.): € 4,75
- Belegen kaas
- Gemengde noten
- Chips van vergeten groenten
Tapas Borrelplateau, 45 stuks: € 79,50
- Blini met mozzarella en serranoham
- Lolly éénhaps wrap huisgemaakte tonijnsalade
- Pittig gehaktballetje (koud)
- Spiesje groene olijven
- Amuseglaasje gamba met antiboise
Luxe plateau Mondriaan, 45 stuks: € 79,50
- Eetbare amuselepel met carpaccio, pesto en Parmezaanse kaas
- Blini met gerookte zalm, citrus en kaviaar
- Huisgemaakte hummus met radijs en krokantje
- Knapperige canapé met verse tonijn en wasabi
- Eénhaps wrap pittige kip met sriracha
Luxe plateau Vermeer, 45 stuks: € 79,50
- Brioche met serranoham en eendenlever
- Eetbare schelp met Noorse garnalen en saffraan
- Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
- Naanbrood met brie, mint en aardbei
- Eénhapswrap tonijnsalade met 3 kleuren paprika en kappertjes
Italiaans buffet: € 29,50
Koud
- Rundercarpaccio salade, rucola, pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas
- Salade Caprese, buffelmozzarella, tomaat, basilicum en pesto
- Raviolisalade met geitenkaas, walnoten, aceto balsamico en rucola
- Vitello tonnato, huisgemaakte tonijnsalade met kalfsvlees
- Stokbrood, pesto aioli en kruidenboter
Warm
- Traditionele Lasagne
- Tricolore pasta met gegrilde groenten en een romige saus van spinazie
- Gegrilde zalm met een saus van schaal- en schelpdieren
Royal Buffet: € 29,50
Koud
- Salade met gerookte kip, avocado, komkommer en cherrytomaat
- Pastasalade met gerookte zalm snippers, radijs, rode biet en crème fraîche
- Salade met geroosterde pompoen, zonnebloempitjes en gedroogde abrikozen
- Aziatische salade met biefstukreepjes, taugé en paksoi
- Stokbrood met kruidenboter
Warm
- Paella met groenten, kip en zeevruchten (ook vegetarisch of zonder vis verkrijgbaar)
- Gebakken kabeljauw met een salsa van tomaat, rode ui en kappertjes
- Ravioli met champignons en een romige truffelsaus
- Roseval aardappeltjes uit de oven met haricots verts
Frans Mediterraans buffet: € 29,50
Koud
- Tonijnsalade met haricots verts, rode ui, olijven, aardappelen en ei
- Mediterraanse salade met zongedroogde tomaat, pijnboompitjes, olijven en brie
- Ceasarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
- Pastasalade van tricolore pasta met gemarineerde kip, pesto en gegrilde groenten
- Stokbrood en kruidenboter
Warm
- Provençaalse kip met courgette en tomaatjes
- Stoofpotje met vis uit het seizoen en groenten
- Vegetarische lasagne met brie
- Bonne femme, mix van aardappelblokjes, rode ui, champignon en dragon
Tapas buffet: € 29,50
Koud
- Rolletje serranoham met mozzarella, basilicum en aceto balsamico
- Koude tortilla van aardappel en courgette
- Bruschetta met een tomatensalsa
- Manchego kaas
- Stukjes Spaanse worst en ham soorten
- Olijven
- Ciabatta met kruidenboter, aioli, pesto aioli en tapenade
Warm
- Patatas Bravas bestaande uit pittige aardappeltjes uit de oven met tomatensaus
- Spaanse gehaktballetjes in een jus van truffel
- Polo con salsa, kip in pittige saus
- Paddenstoelen in een knoflook olie
Halal buffet: € 29,50
Koud
- Tabouleh salade met tomaat, komkommer en mint
- Ceasarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
- Turks brood, kruidenboter, hummus en baba ganoush
Warm
- Gebakken zalm met een saus van saffraan
- Gegrilde aubergine en courgette met een saus van tomaat
- Gemarineerde kip met koriander en limoen
- Aardappelgratin
Buffet Belle: € 32,00
Koud
- Vitello Tonnato, kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise
- Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
- Pastasalade van tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
- Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
- Stokbrood en ciabatta’s met kruidenboter en tapenade
Warm
- Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
- Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
- Aubergine-tomatenschotel, gegratineerd met kaas
- Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
- Gebakken aardappeltjes uit de oven
Biologisch buffet: € 35,00
Koud
- Salade met geroosterde tomaat, sperziebonen en sesamdressing
- Groene salade met gekookte pompoenblokjes, appel en aceto balsamico
- Biologisch brood en kruidenboter
Warm
- Biologische kippendij met piri piri saus en 3 kleuren paprika
- Pasta met gewokte groenten en olijven tapenade
- Gehaktballetjes in een tomaat-auberginesaus
- Witte rijst
- Biologische groentemix
Bits & Bites diner, per 10 stuks € 49,00
Koud
1. Mini pita broodje met ijsbergsla, beenham en mosterdmayonaise
2. Mini pita huisgemaakte tapenade en gegrilde groente (v)
3. Mini focaccia oude kaas, pesto, zongedroogde tomaat (v)
4. Bruschetta met huisgemaakte hummus groenten krokantje (v)
5. Bruschetta brie, mint en aardbei (v)
6. Bruschetta rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
7. Mini sandwich met kip, avocado en radijs
8. Mini sandwich met gerookte zalm, komkommer en citrus
9. Italiaanse hartige muffin met mozzarella, pesto en tomaat (v)
10. Omeletje met serranoham en spinazie
11. Vitello Tonnato: bestaat uit kalfsvlees met tonijnsaus
12. Crostini met spinazie, blauwe kaas, peer en walnoot (v)
13. Frittata van paddenstoelen met truffel en bosui (v)
14. Gamba’s met een salsa van tomaat, knoflook, ui en kappertjes
15. Pittige kip met brioche en piment mayonaise
16. Steak tartaar met gebakken kwartelei en piment mayonaise
17. Gemarineerde Oosterse biefstuk gebakken in sesam
Warm
18. Seizoenssoepje (v)
19. Pittige paprikasoep (v)
20. Falafel balletjes (v) (twee per persoon)
21. Yakitori met gekleurde kroepoek (twee per persoon)
22. Oosterse gehaktballetjes met Oosterse saus en sesam (twee per persoon)
23. Kipsaté met satésaus en stokbrood (twee per persoon)
Dessert
24. Witte chocolade mousse met Bastogne crunch
25. Flan van framboos met witte chocolade vlokken
26. Brownie met walnoten en aardbei
27. Mousse van Tiramisu
* Indien u een maaltijd vullend Bits & Bites diner wenst, raden wij u aan minimaal tien bits per persoon te bestellen.
€ 31,00
Vlees/vis
- Saté van gemarineerde kippendijen, drie per persoon
- 100% Beefburger
- Spies gemarineerde gamba’s
Salades
- Caesarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
- Tonijnsalade met vers gegrilde tonijn, olijven, rode ui, haricots verts, aardappel en ei
- Griekse salade, tomaat, komkommer, feta en olijven
Sauzen
- Knoflook saus
- Cocktail saus
- Satésaus (warm)
Bijgerechten
- Stokbrood met pesto aioli, kruidenboter en tapenade
Het dessertbuffet bestaat uit een assortiment van huisgemaakte desserts (2 pp): € 8,90
- Huisgemaakte brownie met walnoten
- Witte chocolademousse met een chocoschots
- Tiramisu
- Mango taartje met merengue en mint
- Hangop met limoncello
- Bosvruchten taartje met merengue en aardbei
Het dessertbuffet wordt opgemaakt met slagroom, aardbeien, chocolaatjes en mint.
Kaasplankje: € 10,00
- 3 verschillende soorten Franse Kazen (hard, zacht en blauw)
- Notenbrood
- Verse vijgen
- Aceto balsamico
- Walnoten
Wie van goed eten houdt, klinkt de naam Lute bekend in de oren. De gerechten van Chef-kok Peter Lute zijn creatief en eigentijds.
De keuken combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin. De gasten krijgen aan boord een spectaculaire culinaire beleving met verassende combinaties.
Gerechten
Steak tartaar – crostini – piccalilly mayonaise
Kabeljauw ‘gerookt’ – komkommer marshmallow – avocado
Tonijn – bulger – biet – kafirrlime – black kroepoek
Ceviche van zeebaars – kimchi – rode quinoa – kruidenchips
Salade van gamba – tomaat – krokante appel
Avocado “flower” – soja wasabi schuim – rode grapefruit (vegetarisch)
Eendenborst met asperges – noedels – pompoentoffee
Poussin met linzen ‘Le Puy’ – rode mosterd
Ossenhaas – truffel – eendenlever – Dauphine aardappel (supplement €7,50 p.p.)
Gekonfijte eendenbout – hoisin – ui – paksoi
Kalfsfilet rendang stijl – kimchi – kokos – krokante uitjes
Kabeljauwfilet – wilde rijst – mousseline – witlof
Dessert
Tarte tatin met brownie, matcha cremeux en merengue
Chocolade met gezouten karamel en mokkaschuim
Crème brûlée – Elstar – yoghurtcrunch
Kaasplateaux met garnituren
3 gangen live cooking vanaf € 69,00 per persoon
4 gangen live cooking vanaf € 79,00 per persoon
*Graag één menu samenstellen voor het hele gezelschap. Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen mits deze voorafgaand aan de vaartocht bij ons bekend zijn gemaakt.
Deze prijs is op basis van 20 personen. Bij minder gasten aan boord rekenen wij een toeslag van €25,00 per persoon.
Bijpassend wijnarrangement (o.b.v. 3 gangen) – €29,50 p.p.
Om u diner compleet te maken adviseren wij een wijnarrangement met bruisend ontvangst en bij elke gang een speciaal uitgezochte bijpassende wijn.
Vrije bar
Vrije bar, dagdeel (1 uur): € 12,50
Vrije bar, dagdeel (2 uur): € 20,00
Vrije bar, dagdeel (3 uur): € 22,50
Vrije bar, dagdeel (4 uur): € 25,50
Vrije bar, dagdeel (5 uur): € 30,00
Op basis van nationaal assortiment (koffie, thee, water, frisdranken, bier, huiswijnen, Jenever, Beerenburg en Schipperbitter)
Drankjes per glas
Espresso, cappuccino, koffie en thee: € 2,50
Latte macchiato : € 2,90
Warme chocolademelk: € 2,90
Frisdranken: € 2,70
Bier, vaasje van de tap: € 2,75
Radler: € 2,75
Bockbier/ seizoensbier: € 4,20
Jenever, Berenburg, Schipperbitter: € 4,50
Martini, sherry en port :€ 4,75
Buitenlands gedistilleerd: € 5,50
Cognac V.S.O.P, Glenfiddich, Jack D: € 6,75
Gemixte dranken: € 9,50
Gin Tonic: € 11,50
Op verzoek kunnen wij speciale wijnen bestellen, zie hieronder onze wijnkaart
Wijnen per fles
Huiswijnen: € 26,00
Aradón blanco (wit), Rioja
Domaine de Mont-Auriol Chardonnay (wit), Frankrijk
Primitivo Sangiovese (rood), Italie
Domaine de Montmarin (rosé),Frankrijk
Prosecco:
Prosecco superiore Bepin de Eto: € 35,00
Champagne:
Champagne Pascal Deviliers Brut: € 59,95
Kurkengeld per fles
Wijn, per fles: € 15,00
Prosecco/methode champagne, per fles: € 20,00
Champagne, per fles: € 25,00
Wijnarrangement (o.b.v. 3 gangen)
Om uw diner compleet te maken adviseren wij een wijnarrangement met bruisend ontvangst en bij elke gang een speciaal uitgezochte bijpassende wijn € 29,50 p.p.
*De hierboven weergegeven prijzen zijn per fles en exclusief btw
Huiswijnen:
Aradón blanco , Rioja Deze witte Rioja is heerlijk als aperitief; doet het goed op een zonnig terras en bij zomerse gerechten. Deze wijn heeft licht plantaardige aroma’s, floraal en je ruikt ook iets van wit fruit. In de smaak wat tropisch fruit en wat frisse appel in de afdronk. € 26,00
Domaine de Mont-Auriol Chardonnay, Frankrijk Deze breed inzetbare, eenvoudige zuid Franse chardonnay heeft aroma’s van licht citrus, wat gedroogde abrikoos en een vleugje hout. In de lange afdronk ontwaren we gedroogd fruit, een pepertje en in de finale een klein beetje amandelbitter. € 26,00
Monte Tessa Primitivo, Italië Deze Primitivo van Masseria Tagaro straalt het plezier van het zuid Italiaanse landleven uit. Het is een jonge wijn met aroma’s van klein bosfruit, sappige kersen, wat rokerigheid, lichte kruidigheid (laurier) en licht verteerbare tannines. € 26,00
Domaine de Montarin Rosé, Frankrijk Een lichte, prettig doordrinkbare rosé met aroma’s van sappig wit fruit als perzik en verder wat klein rood fruit als framboos, wat lichte kruidigheid van witte peper en rode paprika. € 26,00
Prosecco
Prosecco Superiore Bepin de Eto, Italië
Frisse, zeer toegankelijke Prosecco met aroma’s van vanille, wat hazelnoot en in de afdronk exotisch fruit (mango) en frisse citrus zuren. € 35,00
Champagne
Champagne Pascal Deviliers brut, Frankrijk
Perfecte balans tussen de elegantie van Chardonnay, de kracht van de Pinot Noir en de fruitigheid van Pinot Meunier, deze champagne heeft een fijne mousse en is heerlijk als aperitief. € 59,95
Wijnarrangement (o.b.v. 3 gangen)
Om uw diner compleet te maken adviseren wij een wijnarrangement met bruisend ontvangst en bij elke gang een speciaal uitgezochte bijpassende wijn.€ 29,50 p.p.
Kurkengeld per fles:
Wijn: € 15,00
Prosecco/methode champagne: € 20,00
Champagne: € 25,00
Reeds gedane bestellingen kunnen wij in aantal en samenstelling wijzigen tot uiterlijk 5 dagen vóór afvaart.
Hostess per uur € 35,50