Bedrijfsuitje zeilen, het water op met jouw collega’s!

Een bedrijfsuitje organiseren is een hele uitdaging. Hoe zorg je er voor dat het origineel, geslaagd en voor al je collega’s leuk is? Moet het sportief, of juist ontspannend, moet het culinair of juist ruig en puur? Hoe ziet het ideale teamuitje voor jou er uit?
Misschien denk je bij een bedrijfsuitje niet meteen zo 1, 2, 3 aan zeilen. Misschien heb je al eens ervaren hoe leuk het is om met elkaar de zeilen te hijsen en de trossen los te gooien. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale teamuitje. Sportief? Actief? Ontspannend en relaxed? Met ons kan je alle kanten uit. Ook de catering kan zo luxe of simpel als jullie wensen en het programma kan helemaal naar wens ingevuld worden. Naast het bedrijfsuitje zeilen kan je het programma bijvoorbeeld aanvullen met een culinaire, culturele of teambuilding activiteit. Een zeiluitje biedt heel veel mogelijkheden!

Teambuilding tijdens je bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is een mooie aangelegenheid om meteen wat aan teambuilding te doen. De randvoorwaarden zijn er namelijk: je bent samen, op een andere locatie dan normaal en in een andere setting dan normaal. Aan boord van een zeilboot wordt dit effect nog eens versterkt. Door het zeilen ben je namelijk ook nog een actief samen bezig. Eigenlijk is daarmee de teambuilding al gewaarborgd. Maar wil je nog wat extra teambuilding aan het programma toevoegen? Dan hebben we daar hele goede en leuke trainers voor. Zij hebben een aantal mooie teambuildingprogramma’s ontwikkeld, speciaal voor een zeiltocht met de Grote Jager. Meer weten? Bekijk dan onze pagina over bedrijfsuitjes zeilen teambuilding.

Ben je met meer dan 20 personen? Bekijk dan onze mogelijkheden voor een regatta.

bedrijfsuitje zeilen muiden teambuilding

Meer weten over de prijzen en cateringmogelijkheden? Kijk dan naar onze arrangementen voor een bedrijfsuitje zeilen vanuit Muiden.

Offerte bedrijfsuitje zeilen

Misschien weet je al precies wat voor bedrijfsuitje je wilt beleven aan boord van onze lemsteraak? Verspil dan geen tijd en neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. Dat kan via email of 0294-261433 (tijdens kantooruren). Of gebruik het offerteformulier hieronder.

Je offerte aanvraag voor een bedrijfsuitje zeilen komt binnen bij Rederij Belle. Het boekingskantoor voor luxe salonboten, stoomschip Succes en lemsteraak Grote Jager. Zij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om jouw wensen door te spreken.

Bedrijfsuitje vanuit Muiden

bedrijfsuitje zeilen muiden

De Grote Jager ligt afgemeerd in Muiden, en Muiden zal dan ook de vertrekplaats zijn voor jouw zeiltuitje. Ideaal, want centraal gelegen in het land. Komen jouw collega’s dus van verschillende hoeken in het land om mee te doen aan het bedrijfsuitje, dan is Muiden voor iedereen goed te bereizen. Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren op het afgesloten parkeerterrein van de jachtwerf waar de Grote Jager ligt afgemeerd. Kom je met het openbaar vervoer? Dan stopt de bus op ca. 7 minuten lopen van het centrum van Muiden en de ligplaats van de Grote Jager.
Daarnaast staat Muiden bol van cultuur met het Muiderslot en het forteiland Pampus binnen de gemeentegrenzen. Leuk dus om naast het zeilen een cultureel elementje in je bedrijfsuitje in te bouwen. Ook is er veel gezellige horeca in Muiden te vinden, leuk om je bedrijfsuitje mee af te sluiten. Meer weten? Bekijk dan onze pagina over Muiden.