Zeilschip huren? Bekijk hier de mogelijkheden

zeilschip huren vanuit Muiden met schipper

Zeilschip huren met schipper

Wil je een zeilboot huren met schipper voor je bedrijfsuitje, teamdag of familiedag? Dan ben je hier aan het goede adres!
Wil je eerst wat voorbeelden zien voordat je bepaalt hoe jouw zeiltocht er uit gaat zien? We hebben hieronder een aantal mooie arrangementen op een rijtje gezet zodat je wat inspiratie op kunt doen en precies weet wat jou te wachten staat bij het huren van ons zeilschip.

Alle zeiltochten starten en eindigen in principe in Muiden maar andere vertrekhavens zoals Amsterdam, Almere en IJburg zijn ook mogelijk.

Zeilschip met schipper

Wanneer je een zeilboot wilt huren met je collega’s, vrienden of familie, dan is het wel zo fijn wanneer er een professionele schipper en matroos aan boord is. Zij zorgen er voor dat alles op rolletjes verloopt en dat ieder een in veilige handen is. Wil je ook dat de bemanning de catering verzorgd? Dat kan uiteraard! Er gaat dan een bedieningsmedewerk(st)er mee die zorgt voor de heerlijkste hapjes en drankjes. Onze bemanning staat voor service, aandacht en ervaring. Zodat jouw uitje er een wordt om met een geweldig gevoel op terug te kijken!

zeilschip huren met schipper Markermeer Muiden

Zeilboot huren met of zonder catering

Wanneer je een zeilboot met schipper huurt voor je bedrijfsuitje, dan is het misschien wel zo fijn wanneer het eten en drinken ook volledig verzorgd wordt. Dat kan uiteraard, we hebben een uitgebreid aanbod van diners, borrelhappen, lunches en drankjes aan boord.
Maar ook tijdens je vrienden uitje of familiedag kan het fijn zijn wanneer de catering uit handen genomen wordt. Bekijk dus vooral de mogelijkheden. Willen jullie de catering liever zelf verzorgen? Ook dat kan. Je betaalt dan alleen de scheepshuur. En neemt je eten en drinken zelf mee aan boord.

Offerte

Misschien weet je al precies wat voor dag, middag of avond je wilt beleven aan boord van onze lemsteraak? Verspil dan geen tijd en neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. Dat kan via email of 0294-261433 (tijdens kantooruren). Of gebruik het offerteformulier hieronder.

zeilboot met schipper huren Muiden

Onze crew

Wanneer je een zeilboot huurt met schipper en matroos, dan wil je natuurlijk wel een beetje weten met wie je in zee gaat. Onderaan op onze homepage vind je een aantal van onze bemanningsleden terug. En daaronder lees je wat wij belangrijk vinden en waar we voor staan.
Wil je graag een keer de mogelijkheden bespreken, kennismaken en het schip bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan een afspraak via mail of telefoon (tijdens kantooruren).

Groepen tot 20 personen

Voor groepen tot 20 personen kan je perfect terecht op onze lemsteraak Grote Jager. Het schip is comfortabel voor jong en oud, een fantastische zeiler en ademt een luxueuze sfeer met gelakt hout en design elementen in het interieur.

Grotere groepen

Bestaat jouw groep uit meer dan 20 personen? Geen probleem, dan maken we een mooi programma met meerdere lemsteraken. Uitdagend, spannend en vooral heel gezellig!

zeilschip huren lemsteraak

Zeilboot huren IJsselmeer

De Grote Jager heeft als vertrekhaven Muiden en het vaargebied is daarmee het IJmeer, Markermeer en IJsselmeer. Wanneer je een zeilboot met schipper huurt vanuit Muiden dan kan je heen en weer naar Volendam, Marken, Durgerdam of Pampus. De schipper bepaalt wat de beste route is aan de hand van jullie wensen en de wind, het water en de voorspellingen.
Je zeilt dan op het IJmeer en Markermeer. Naar het IJsselmeer zeilen kan ook, maar dan huur je het schip voor 2 dagen en overnacht je ergens in Enkhuizen, Medemblik of Stavoren. In een hotel, want de Grote Jager heeft geen slaapplaatsen.

Weet je niet precies hoe het nou zit met het Markermeer, IJmeer en IJsselmeer? Je bent niet de enige :-). Veel mensen noemen het Markermeer en IJsselmeer voor het gemak ‘IJsselmeer’. Maar dat klopt dus eigenlijk niet. Op het kaartje hieronder zie je hoe het zit.