ZEILSCHIP HUREN MET SCHIPPER

ZEILSCHIP HUREN MET SCHIPPER 2018-04-13T15:46:43+00:00

Zeilschip huren? Bekijk hier de mogelijkheden

zeilschip huren vanuit Muiden met schipper

Zeilschip huren met schipper

Wil je een zeilboot huren met schipper voor je bedrijfsuitje, teamdag of familiedag? Dan ben je hier aan het goede adres!
Wil je eerst wat voorbeelden zien voordat je bepaalt hoe jouw zeiltocht er uit gaat zien? We hebben hieronder een aantal mooie arrangementen op een rijtje gezet zodat je wat inspiratie op kunt doen en precies weet wat jou te wachten staat bij het huren van ons zeilschip.

Alle zeiltochten starten en eindigen in principe in Muiden maar andere vertrekhavens zoals Amsterdam, Almere en IJburg zijn ook mogelijk.

Zeilschip met schipper

Wanneer je een zeilboot wilt huren met je collega’s, vrienden of familie, dan is het wel zo fijn wanneer er een professionele bemanning aan boord is. Zij zorgen er voor dat alles op rolletjes verloopt en dat ieder een in veilige handen is. Wil je ook dat de bemanning de catering verzorgd? Dat kan uiteraard! Er gaat dan een bedieningsmedewerk(st)er mee die zorgt voor de heerlijkste hapjes en drankjes. Onze bemanning staat voor service, aandacht en ervaring. Zodat jouw uitje er een wordt om met een geweldig gevoel op terug te kijken!

Zeilboot huren met of zonder catering

Wanneer je een zeilboot met schipper huurt voor je bedrijfsuitje, dan is het misschien wel zo fijn wanneer het eten en drinken ook volledig verzorgd wordt. Dat kan uiteraard, we hebben een uitgebreid aanbod van diners, borrelhappen, lunches en drankjes aan boord.
Maar ook tijdens je vrienden uitje of familiedag kan het fijn zijn wanneer de catering uit handen genomen wordt. Bekijk dus vooral de mogelijkheden. Willen jullie de catering liever zelf verzorgen? Ook dat kan. Je betaalt dan alleen de scheepshuur.

Offerte

Misschien weet je al precies wat voor dag, middag of avond je wilt beleven aan boord van onze lemsteraak? Verspil dan geen tijd en neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. Dat kan via email of 0294-261433 (tijdens kantooruren). Of gebruik het offerteformulier hieronder.

Groepen tot 20 personen

Voor groepen tot 20 personen kan je perfect terecht op onze lemsteraak Grote Jager. Het schip is comfortabel voor jong en oud, een fantastische zeiler en ademt een luxueuze sfeer met gelakt hout en design elementen in het interieur.

Grotere groepen

Bestaat jouw groep uit meer dan 20 personen? Geen probleem, dan maken we een mooi programma met meerdere lemsteraken. Uitdagend, spannend en vooral heel gezellig!

zeilschip huren lemsteraak