Bedrijfsuitje of relatiedag

Bedrijfsuitje of relatiedag organiseren? Denk eens aan het huren van een mooi zeilschip met bemanning. Op het water, aan boord van een zeilschip ben je meteen in een andere wereld. Los van de alledaagse hectiek. Ideaal dus voor een bedrijfsuitje of een relatiedag. Je komt sneller tot elkaar en maakt weer echt contact. De lemsteraak Grote Jager is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes of een uitje met relaties tot 20 personen. Het schip is ruim genoeg om aan iedereen een comfortabele plek te bieden, en intiem genoeg om echt samen te zijn.

Zeilen is natuurlijk een belangrijke activiteit tijdens jullie bedrijfsuitje, teamuitje, relatiedag of teambuilding. En daar leent de Grote Jager zich perfect voor. Iedereen mag aan het roer staan of meehelpen met het hijsen van de zeilen. En wie dit niet wil kan gewoon lekker genieten van het water, de zeilen, de omgeving en de gezelligheid.

Naast het zeilen kunnen jij en je collega’s ook vergaderen aan boord. Of een trainer aan boord laten komen om met jullie de diepte in te gaan. Lees meer over onze teamtrainingen.

2018-07-06T12:39:43+00:00

Lemsteraken Regatta

Samen strijden zorgt voor een sterk team. Ervaar het wedstrijdzeilen met onze aken. Een uniek programma, leuk voor iedereen. Voor en na de zeilwedstrijden is er tijd voor visserslatijn, sterke verhalen en het genieten van lekkere hapjes en drankjes.