Project omschrijving

Teambuilding programma’s aan boord van ons zeilschip

Op het water is alles anders. Tijd is al heel snel niet meer belangrijk. De horizon in de verte spreekt tot de verbeelding en wekt de nieuwsgierigheid. Waar je vandaan komt telt niet, alleen waar je heen wilt.
Maar het allerbelangrijkste is het moment. Hoe staat de wind? Hoe is het water? En wat kunnen we doen om daar het maximale uit te halen?
Een zeilschip gaat alleen vooruit wanneer de hele bemanning goed samenwerkt en weet wat de juiste koers is. Leiderschap is ook belangrijk. Verantwoordelijkheid nemen nog meer. Er kan echter maar één de kapitein zijn aan boord…..

Teamtraining

Wanneer je er oog voor hebt, is er heel veel te zien.  De zeer ervaren trainers waar wij mee samenwerken weten dit als geen ander. Onze ervaren bemanning inmiddels ook. Samen weten zij aan boord de uitdagende en inspirerende omgeving te creëren die jullie óók de ogen opent. Gaandeweg, door te doen en samen koers te kiezen en weg te varen. De zeilen te hijsen en in het moment te zien wat er gebeurt. Dat is niet alleen heel nuttig, maar ook heel erg leuk. En leerzaam.

Ga jij mee zeilen? Samen met je team?

Durven jullie de samen de uitdaging aan te gaan?
Hieronder vind je een overzicht van onze trainers en van de mogelijke teamtraining- en leiderschaps programma’s die we aan boord kunnen aanbieden. Zit er net niet tussen wat je zoekt? Uiteraard vindt er een intake plaats en kunnen we het programma zó samenstellen dat het wel past. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Onze Teambuilding- en leiderschapsprogramma’s

2022-03-04T11:36:08+00:00

Anatomy of Peace

Na deze dag begrijp je beter hoe conflicten ontstaan en opgelost kunnen worden. Krijg je meer inzicht in jezelf, je eigen rol in het conflict én meer begrip voor de ander. Voor teams waar gestreefd wordt naar meer, betere en bevredigender samenwerking.

2020-05-13T13:24:24+00:00

Ontkoeieneren aan boord!

Geef je leiding aan een team waarin te weinig verantwoording wordt genomen? Ben je onderdeel van een team waar jij je geen eigenaar voelt van je taak? Dan is dit een dag voor jou en je team! Ontkoeieneren aan boord is een actieve dag voor teams om weer actief, betrokken en zelfbewust te worden.

2018-07-06T12:39:43+00:00

Lemsteraken Regatta

Samen strijden zorgt voor een sterk team. Ervaar het wedstrijdzeilen met onze aken. Een uniek programma, leuk voor iedereen. Voor en na de zeilwedstrijden is er tijd voor visserslatijn, sterke verhalen en het genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Vraag een offerte aan:

Onze Trainers

Mark Schipper
Mark SchipperConsultant, trainer en personal coach
Pim Harder
Pim HarderTraining & Coaching
Henk Buitelaar
Henk BuitelaarTrainer bij STERK Teamontwikkeling
Jacqueline van Overbeeke
Jacqueline van OverbeekeTrainer bij STERK Teamontwikkeling
Chiel Baarveld
Chiel BaarveldLeiderschap, interim & consulting