Project omschrijving

Ontkoeieneren aan boord. Een actieve dag voor teams

Hoe vaak zien we niet dat iemand jaren achter zijn chef aanloopt. Of gewoon al jaren hetzelfde doet zonder zich af te vragen waarom of waartoe. Gewoon omdat we dat zo gewend zijn. Of omdat we geen zin hebben om er zelf wat van te vinden. Of omdat we ervaren hebben dat eigen initiatief niet lijkt te lonen.

Al die mensen, die in hun privé-leven verantwoordelijke en verstandige personen zijn, die kinderen opvoeden, huizen kopen, verzekeringen afsluiten, auto’s rijden kortom beslissingen nemen met soms forse impact …veel van hen sjokken op hun werk gewoon dag in dag uit voort, als in een kudde koeien.

Ontkoeieneren is ons devies

Zoek je eigen pad, wees eigenaar van je eigen beslissingen, kies en neem de consequenties, experimenteer, ontdek, maak fouten. En vooral: maak progressie en voeg daadwerkelijk rendement toe aan je organisatie.

Met een team gaan we aan boord van de Grote Jager. We gaan een dag samen op pad. We varen de haven uit, hijsen de zeilen, verdelen de taken en zien wat het resultaat is. We nemen verantwoording voor ons handelen en de effecten die dat heeft.

We hebben een mooie dag vol plezier èn inzicht. Inzicht in elkaar en onszelf, de bijdragen, de effecten. Wie speelt welke rol bij het instandhouden (of doorbreken) van de status quo? In een positieve en opbouwende sfeer kunnen we dit alles aan den lijve ondervinden en ervaren. Dat levert veel memorabele momenten en een basis om weer een tijd op voort te bouwen.

Voor wie geschikt?

Geef je leiding aan een team waarin te weinig verantwoording wordt genomen? Ben je onderdeel van een team waar jij je geen eigenaar voelt van je taak? Dan is dit een dag voor jou en je team!
Ontkoeieneren aan boord is een actieve dag voor teams om weer actief, betrokken en zelfbewust te worden. Wat we vragen is dat je openstaat voor zelfreflectie. In elke teamdynamiek heeft ieder bewust of onbewust een rol, die de ongewenste situatie in stand houdt. Dus kan ook iedereen bijdragen aan het doorbreken daarvan.

team training teambuilding persoonlijk leiderschap

Vraag een offerte aan: