Een unieke lemsteraak, gebouwd om te zeilen met gasten

Ze zeilt als een jacht, hoog aan de wind of plat voor het laken. Altijd in Koninklijke rust. Subliem voor een ontspannen dagtocht zeilen over het Markermeer.  Deze aak is een van de snelste Lemsteraken op het IJsselmeer. Het interieur is stijlvol en licht en biedt zitplaatsen aan ruim 20 personen. Buiten in de royale, veilige kuip kunt u comfortabel verblijven aan de grote tafel. Zelf aan het roer staan mag uiteraard. Zelf de zeilen hijsen ook. Ervaar nu zelf dit schip van Koninklijke klasse!

zeilen met een lemsteraak

Van binnen

Sfeervol ingericht. Licht, stijlvol en met Tom Dixon accenten. De ruime zithoek voor in het schip biedt zitplaats aan ca. 15 personen. Verzonken achter de bank en zo omhoog te toveren, is een groot tv-scherm voor presentaties of vergaderingen. Vanuit de kombuis verschijnen heerlijke hapjes en drankjes.

grote jager rederijbelle
dineren aan boord

Van buiten

zeilen met lemsteraak grote jager

Buiten kan je heerlijk verblijven in de ruime kuip die deze visserman-aak biedt. Een grote tafel in het midden om gezellig aan te borrelen, eten en kletsen. Of om je activiteiten te evalueren, een goed gesprek te voeren, te vergaderen of je teambuilding te analyseren. Het is maar met welk doel je aan boord bent.

Luxe dineren en zeilen

Aan boord

  • Toilet

  • Douche

  • Volledig ingerichte keuken

  • Koelkast

  • Geluidsinstallatie met MP3 aansluiting

  • SI gekeurd

zeilen dagtocht middagtocht avondtocht

Gratis parkeren

Ons zeilschip Lemsteraak Grote Jager heeft haar ligplaats bij de Herengracht t/o 43 in Muiden. Op korte loopafstand van de ligplaats bevinden zich twee grote (gratis) parkeerplaatsen. Aan de Herengracht kunt u niet parkeren, maar wel laden/lossen.

Adressen parkeerplaatsen

P1 – hoek Maxisweg/Weesperweg

P2 – Mariahoeveweg

Vanaf beide parkeerplaatsen volgt u de wandelroutes naar “Veerdienst Pampus”. De Grote Jager ligt nabij de veerdienst.

Tarieven

Scheepshuur

Deze huurprijzen zijn exclusief 9% BTW, catering en bedienend personeel.
Afvaarthaven is Muiden, andere havens zijn mogelijk in overleg.

Catering

Je kunt natuurlijk zelf je eten en drinken of kok meenemen aan boord, maar veel fijner is het om dit door de bemanning te laten verzorgen. Bekijk onze cateringmogelijkheden.