Project omschrijving

Een middag lekker uitwaaien met collega’s of relaties

Een middag inschepen op één van onze zeilschepen. Handig wanneer je geen hele werkdag kunt missen. Vertrekhaven is Muiden, lekker centraal gelegen dus voor iedereen goed bereikbaar. Na afloop van de zeiltocht biedt hetzelfde Muiden heel veel leuke horeca om gezellig na te borrelen of een hapje te eten.

Door samen het water op te gaan ben je even in een hele andere wereld en leer je elkaar weer op een andere manier kennen. Zodra de trossen los gaan is er instant ontspanning en een andere focus. Een zeiltocht van 4 uurtjes die voelt als een mini-vakantie!

Voorbeeld middag zeiltocht

13:30 uur Ontvangst door de bemanning met koffie, thee en koekjes. De schipper houdt een welkomstwoordje en vertelt kort wat over de geschiedenis van het schip.
13:45 uur De trossen gaan los voor de zeiltocht. Als u dat leuk vindt dan kunt u helpen met zeilen hijsen, sturen en navigeren. Onderweg worden lekkere borrelhapjes geserveerd. Uiteraard is de bar open en worden er drankjes aan dek geserveerd.
17:30 uur Einde van een heerlijke zeilmiddag in de haven van Muiden.
lemsteraak grote jager
Borrelen aan boord

Een middag zeilen met de Lemsteraak Grote Jager vanaf
€ 1.250,- ex. BTW

Deze prijs is inclusief schipper en matroos.

Het eten en drinken wordt volledig door ons verzorgd, de mogelijkheden voor catering aan boord vind je hier. Of vraag meteen een offerte aan;