Sail Amsterdam 2020 Arrangementen

Deze 10e editie van SAIL Amsterdam belooft een fantastisch spektakel te worden. Een indrukwekkende vloot van Tall Ships komt naar Amsterdam en ligt ruim 4 dagen afgemeerd in de Oranjehaven (IJ-haven). De schepen zijn te bewonderen vanaf de kade en vanaf het water. Niet alleen de Tall Ships zijn het bewonderen waard, ook de vele zeilschepen, sloepen, motorboten en bezoekers op de kade zijn fantastisch om naar te kijken en vormen zo samen een bruisend en verbindend evenement.

Onze groepsarrangementen bieden je een ochtend, middag of avond vol entertainment voor jouw gezelschap. Tijdens het bezoek aan SAIL én de IJhaven wordt je voorzien van allerlei hapjes en drankjes én een uitgebreid buffet of walking dinner. Inschepen en ontschepen is in Zaandam, dus weg van de drukke binnenstad van Amsterdam.

2020-02-11T20:07:11+00:00

SAIL FAREWELL PARADE

Het SAIL Farewell Parade arrangement is een dagvullend programma waarin je samen met een bont gezelschap van schepen, de windjammers weer begeleidt terug naar IJmuiden. Je hebt alle tijd om ze van dichtbij te bekijken. Onderweg genieten jullie van heerlijk eten en drinken en een hoop gezelligheid.