Vier dagen feesten in bruisend Amsterdam!

Sail Amsterdam 2020 belooft weer een fantastisch spektakel te worden! Op woensdag 12 augustus worden de tall ships in IJmuiden opgewacht en begeleid naar de IJhaven. Een bonte parade van grote schepen en kleine bootjes vaart die dag over het Noordzeekanaal richting Amsterdam centrum.  De dagen daarna staat de haven van Amsterdam op zijn kop en is er van alles te beleven. Het leukste is het feest natuurlijk op het water, midden tussen de schepen en de tall ships. Je kijkt je ogen uit, en de sfeer is ongedwongen, vrolijk en heerlijk nautisch. Elke avond wordt groots afgesloten met een lichtshow boven het IJ. Zaterdag 16 augustus is de laatste (officiële) dag van Sail.

Is jouw beoogde groep groter dan 20 personen? Dan kan je perfect terecht op de mooie klassieke salonboten van Rederij Belle.

Ben jij nog op zoek naar een mooie boot waarmee je met jouw exclusieve gezelschap van SAIL kunt genieten? Met een schipper die jullie met plezier en vakkundig door de drukte stuurt? En een bemanning die zorgt dat het jullie aan niets ontbreekt? Zoek niet verder, we hebben nog wat arrangementen beschikbaar tijdens SAIL. Met maximaal 24 personen heb je de Grote Jager als jouw privé jacht tot je beschikking.