Teambuilding programma’s aan boord van de Grote Jager

Op het water is alles anders. Tijd is al heel snel niet meer belangrijk. De horizon in de verte spreekt tot de verbeelding en wekt de nieuwsgierigheid. Waar je vandaan komt telt niet, alleen waar je heen wilt.
Maar het allerbelangrijkste is het moment. Hoe staat de wind? Hoe is het water? En wat kunnen we doen om daar het maximale uit te halen?
Een zeilschip gaat alleen vooruit wanneer de hele bemanning goed samenwerkt en weet wat de juiste koers is. Leiderschap is belangrijk. Verantwoordelijkheid nemen nog meer…..

Teamtraining

Wanneer je er oog voor hebt, is er heel veel te zien.  De zeer ervaren trainers waar wij mee samenwerken weten dit als geen ander. Onze ervaren bemanning inmiddels ook. Samen weten zij aan boord de uitdagende en inspirerende omgeving te creëren die jullie óók de ogen opent. Gaandeweg, door te doen en samen koers te kiezen en weg te varen. De zeilen te hijsen en in het moment te zien wat er gebeurt. Dat is niet alleen heel nuttig, maar ook heel erg leuk. En leerzaam.

Ga jij mee zeilen? Samen met je team?

Durven jullie de samen de uitdaging aan te gaan? Bekijk dan het overzicht van onze trainers en van de mogelijke teamtraining- en leiderschaps programma’s die we aan boord kunnen aanbieden. Zit er net niet tussen wat je zoekt? Uiteraard vindt er een intake plaats en kunnen we het programma zó samenstellen dat het wel past. Vraag vooral naar de mogelijkheden!