Muider schippers, Kasteel Muiderslot en Forteiland Pampus nodigen je uit.

Op tweede paasdag, maandag 13 april, wordt het vaarseizoen feestelijk geopend! In de haven van vestingstad Muiden vindt dan Vlaggetjesdag plaats.  Het is misschien wel het gezelligste uitje van het jaar, dus kom naar Muiden die dag. Het evenement start om 11 uur en is om 17.00 uur weer afgelopen.

Schepen, muziek en gezelligheid
In de haven is het gezellig druk. Er liggen traditionele schepen van de Bruine Vloot in volle glorie klaar om je te ontvangen. Daarnaast liggen er ook andere bijzondere schepen die (gratis) bezichtigd kunnen worden.

Er treden Shanty koren op, er is vertier voor de kinderen en er is een voorjaarsmarkt waar je allerlei delicatessen kan proeven en kopen.

Praktische informatie
Datum Maandag 13 april 2020
Tijden Vanaf 11:00 tot en met 17:00
Parkeren Op de parkeerterreinen net buiten Muiden