Vlaggetjesdag in Muiden, elk jaar opnieuw een dag om naar uit te kijken. De schippers van de traditionele vloot openen luiken en deuren om je te laten zien hoe aantrekkelijk varen is en hoe comfortabel de schepen zijn. Ze zijn klaar voor een onvergetelijke dag, midweek of week varen met jou en jouw vrienden of familie. De Grote Jager is uiteraard ook van de partij!

Muiden is volop in geur en kleur. De vlaggen hangen in het want. Er zijn marktkramen met informatie, diverse muzikanten, live entertainment aan boord van de schepen en uiteraard stalletjes met eten en drinken. Zoals altijd is er veel te zien en te beleven. Dus kom met z’n allen naar het unieke, 1054 jaar oude stadshart van Muiden voor  de opening van het vaarseizoen.

Gezelligheid en vertier van elf tot vier!

Meer informatie vind je op: Vlaggetjesdagmuiden.nl